1988 Land Rover Defender – Themis

1988 model Land Rover Defender aracın daha önce yapılan restorasyon çalışmalarının tamamının yenilenmesi, köklü restorasyon işlemleri detayları yazılı ve görsel aşağıda sunulmuştur;

Kaporta
Araç üzerinde zaman içinde yüzeysel yapılan kaporta işlemleri, aracın komple sökülerek baştan yapımını kapsamaktadır. Çürük ve korozyonların tamamının elden geçirilerek gerekli parçaların yenileri ile değişimini kapsamaktadır. Sökümü ve onarımı oldukça zor olan pedal altlarının sökülerek yeniden üretim ve montaj hizmetlerini kapsamaktadır.

Boya
Kaporta işlemleri sırasında ve tamamlanması sonrasında farklı ürünler ile pas ve korozyonun yeniden oluşumunu engelleme, çeşitli alt hazırlık ürünleri (Würth rust converter, vb.) ile minimum macun (dolgu malzemesi) ile akrilik sistem mat boyama işlemlerini kapsamaktadır.

Elektrik
Daha önce sürekli kurcalanan, onarım gören elektrik tesisatının tamamının sökülerek baştan sona yenilenmesi işlemini kapsamaktadır. Yeni nesil sigorta kutusu ve sistem ile sorunsuz uzun ömürlü bir sistem elde edilmiştir. Araç üzerinde tesisat değişimi sonrasında tüm far, sinyal, vb parçalar yenileri ile değiştirilmiştir. Elektrik sistemi kurulumunda müzik sistemi de dikkate alınarak takım olarak hazırlanmıştır. Multimedya radyo-teyp ile geri görüş kamerası, navigasyon, telefon sistemi adapte edilmiştir.

Döşeme ve Cam
Döşeme hizmeti, izolasyon işlemleri sonrasında aracın dış görünümüne uyumlu taban halısı, tavan döşemesi, deri koltuklar, torpido parçalarının aynı ürünlerle set olarak kişiye özel hazırlanmasını kapsamaktadır. Döşeme hizmetleri öncesinde daha önce farklı cam sistemi uygulanan araçta orjinal cam sistemine tüm fitiller yenilenerek geçilmiştir.

Jant – Lastik – Body Kit
Tüm orjinal restorasyon işlemleri sonrasında kendi üretimimiz olan body kit (dodik), tampon, sinyal koruma hizmetleri set olarak verilmiştir. Uygun ölçülerde lastik ebatları ile daha sağlıklı kullanım, Land Rover Defender jant seçeneklerinden farklı jant seçenekleri ile olabildiğine ciddi sıra dışı görünüm hedeflenmiştir.

Aşağıda aşamalarla hizmet detaylarının görselleri sunulmuştur;